Usluga

Rentiranje građevinskih mašina

Vaše nove poslovne prilike činimo lakšim uz isplative i efikasne građevinske mašine i opremu svetskih proizvođača, koju možete rentirati. Sve što vam je neophodno za precizne i bezbedne građevinske radove pronaći ćete ovde.

Pogledajte naš kompletan asortiman i odlučite se za građevinske mašine, koje će vas učiniti spremnim i kvalifikovanim za bilo koji poslovni poduhvat ili nas kontaktirajte ukoliko Vam je potrebna pomoć pri odabiru.

Veliki izbor

Iznajmljivanje građevinskih mašina za zemljane radove

Nudimo vam širok izbor građevinskih mašina, velike produktivnosti i vrhunske performanse, za sve vrste zemljanih radova. Pored toga, u opticaju su vam i različiti dodaci i priključci sa kojima ćete uz manji broj mašina obaviti sve radove u sklopu gradnje. Odlukom da rentirate građevinsku opremu od nas, postižete više, bez velikih troškova.

Iznajmljivanje bagera

Glavna prednost bagera je njegova fleksibilnost i sposobnost da se prilagodi različitim terenima i poslovima. Mogu se koristiti za građenje puteva, nasipa, kanala ili temelja. Takođe, bageri su korisni u reciklažnoj industriji i čišćenju terena nakon prirodnih katastrofa.

Iznajmljivanje utovarivača

Ovaj tip mašine olakšava rad zahvaljujući svojoj sposobnosti da brzo i lako rukuje materijalima. Njegova mogućnost da se prilagodi različitim uslovima rada takođe pomaže u uštedi vremena i novca. Utovarivači su nezamenljiva mašina u mnogim građevinskim projektima i industrijskim procesima.

Iznajmljivanje buldožera

Mašina idealna za nivelisanje terena i utabanje materijala poput zemlje, šljunka i peska. Glavna karakteristika buldožera je njegov veliki i čvrst okvir, dizajniran da izdrži teške radne uslove. Opremljen velikim nožem na prednjem delu koristi se za skupljanje i guranje materijala.

Iznajmljivanje valjaka

Idealni za radove na velikim otvorenim prostorima, kao što su aerodromi, autoputevi, pristaništa ili parkirališta. Mogu biti izuzetno korisni u urbanim sredinama za nivelisanje i ravnanje asfalta na manjim površinama, kao što su parkinzi, staze, i pešačke zone.

Iznajmljivanje grejdera

Grejder je opremljen meračem nagiba, kako bi se omogućilo precizno nivelisanje puta ili terena. Zbog ovih karakteristika, grejder se često koristi za izgradnju i održavanje puteva, nivelisanje terena za gradnju, kao i za izgradnju aerodroma ili parkirališta.

Iznajmljivanje dampera

Damperi su posebno korisni u situacijama kada je potrebno brzo i efikasno prevesti velike količine materijala, poput pripreme gradilišta ili uklanjanja velikih količina zemlje. Zbog velikog kapaciteta tovarnog prostora, smanjuje se broj putovanja koji su potrebni za prevoz materijala, što štedi vreme i troškove transporta.

Iznajmljivanje drobilica

Drobilica služi za drobljenje različitih vrsta materijala, poput kamenja, betona, asfalta, drveta i drugih. Jedinstvena je po svojoj sposobnosti da razbija materijale na sitnije komade, čime se povećava njihova upotrebljivost.

Iznajmljivanje separacija

Separacija je mašina koja se koristi za razdvajanje materijala prema njihovoj veličini, obliku, gustini ili drugim svojstvima. Sastoji se od sistema koji koristi različite mehaničke, električne ili magnetne sile da bi izdvojio različite komponente iz smeša. Značajno olakšava proces proizvodnje i povećava efikasnost.

Iznajmljivanje mobilnih i toranjskih kranova

Mobilni kranovi su idealni u situacijama kada se zahteva brzo podizanje i spuštanje tereta, naročito na gradilištima gde se neprestano premeštaju materijali. S druge strane, toranjski kranovi su idealni za velike projekte gradnje jer mogu podići veće terete na višim visinama.

Iznajmljivanje bušećih garnitura

Prednosti bušeće garniture su mnogobrojne, uključujući sposobnost bušenja rupa različitih prečnika i dubina, preciznost i operativnost u radu, kao i mogućnost korišćenja različitih tipova bušača. Koriste se u različitim oblastima, uključujući geološka istraživanja, rudarstvo, građevinarstvo, naftnu i gasnu industriju.

Iznajmljivanje samohodnih tarupa

Mašina koja se pored transporta može koristiti za ravnanje i poravnavanje zemlje, tucanika, kamena i drugih materijala. Ističe se po tome što se može kretati po teško pristupačnim terenima i održavati stabilnost i na nagibu.

Kompletna ponuda

Detaljnu ponudu mašina za rentiranje pogledajte na našem katalogu Polovnih automobila.

Veliki izbor

Iznajmljivanje kamiona

Naša ponuda kamiona za iznajmljivanje je idealno rešenje za dobro planiranje budžeta, vremena i izvanredno stanje vozila. Možete biti sigurni da ćete odgovoriti svim zahtevima vašeg projekta, jer uz sebe imate fleksibilnog partnera, koji je uvek spreman da odgovori eventualnim promenama terena ili uslovima vašeg posla.

Iznajmljivanje kiper kamiona

U poređenju sa drugim kamionima, kiper kamioni su izdržljiviji i snažniji, što ih čini idealnim izborom za transport teških tereta i materijala. Pored toga, isplativ je: iznajmljivanjem jednog kiper kamiona dobijate brz, efikasan i siguran prevoz.

Iznajmljivanje kiper kamioni sa dizalicom

Kiper kamione sa dizalicom možete iznajmiti za različite namene, uključujući utovar i prenos različitih materijala, robe ili opreme. Opremljeni snažnom dizalicom omogućavaju brzo i efikasno podizanje tereta i precizno isporučivanje na odredište, što vam štedeti vreme i novac.

Iznajmljivanje tegljača

Tegljači su zntano snažnijij od prosrečnog kamiona, jer oni pre svega služe da vuku mnogo veći tereti nego što je to moguće sa običnim vozilima za prevoz robe. Koriste se za vuču poluprikolica koje nemaju prednju osovinu, već se prednjim delom oslanjaju na tegljače.

Iznajmljivanje tegljača sa kiper kadama

Tegljači sa kiper kadama su vrlo korisni za transport rastresitih materijala i drugih tereta koji se koriste u građevinskoj industriji. Opremljeni su kiper kadom i raznim dodacima koji omogućavaju brz i efikasan rad, što ih čini idealnim za različite građevinske projekte i slične primene.

Iznajmljivanje četvoroosovinskih kamiona

Četvoroosovinski kamioni se razlikuju od drugih po tome što imaju veći kapacitet tereta, duži su, teži, ali su i stabilniji na putevima. Obično su opremljeni visokokvalitetnim pneumaticima, amortizerima i kočnicama kako bi se osigurala sigurnost i pouzdanost u transportu.

Kompletna ponuda

Detaljnu ponudu kamiona za rentiranje pogledajte na našem katalogu Polovnih automobila.

Benefiti rentiranja građevinskih mašina

Vreme

Prema vašim potrebama i zajedničkom dogovoru, mašine možete rentirati na dan, nedelju ili više meseci.

Transport

Za što brži i organizovaniji proces gradnje, obezbedili smo vam transport svih iznajmljenih mašina.

Servis 24/7

Profesionalan i stručan tim, za održavanje iznajmljene građevinske opreme vam je dostupan, u svakom trenutku.

Dodatna oprema

Priključci i veliki izbor alata za bagere na jednom mestu (kašike, čekići, grajferi i drugo).

Zašto Perić Trans?

Kada je to bilo potrebno za naš biznis, mi smo započeli nove poslovne prilike. Sada kada je trenutak za vaš poslovni razvoj uz sebe imate nas. Mi smo pouzdan partner sa kvalitetnim stručnjacima, koji se posvećeno bave potrebama vaših projekata i terena. 

Potpunu kontrolu nad građevinskim radovima imaćete onda kada ste sigurni da rukovodite bezbednim i dobro održavanim mašinama. Zbog toga, uz nas svoj fokus možete okrenuti na rok završavanja projekta, i optimalnu brzinu i plan rada, dok servisiranje i očuvanje opreme možete prepustiti nama.

Naše izdržljive građevinske mašine i dodatnu opreme možete iznajmiti na jedan dan, ili ih korisititi na vašim dugoročnim projektima. Perić Trans Company svakodnevno nastoji da vas podrži i pozitivno utiče na vaše poslovanje i uspeh.

Potrebna Vam je pomoć pri odabiru građevinske mašine? Kontaktirajte nas!

Email: rent@perictrans.rs

Broj telefona: +381 (0) 64 815 2100