Upouznajte nas

Perić Trans Company

Mi smo kompanija osnovana 1992. godine, koja je s vremenom prerasla početnu ideju i rešenost da se samo razvije prilika. Danas smo specijalizovani za međunarodni transport, prodaju i rentiranje građevinskih mašina i opreme, i istovremeno profesionalno obučeni za sve tipove niskogradnje.

Tokom tri decenije poslovanja stekli smo jasno razumevanje tržišta, i u skladu sa time preduzeli odgovarajuće korake, za postizanje uspešnog poslovanja, na obostrano zadovoljstvo.

Perić Trans Company danas broji 150 zaposlenih kojima je svakodnevni zadatak da svojim logičkim razmišljanjem, brzim odlučivanjem, preciznom komunikacijom, velikom stručnošću i angažovanošću vama pruže sve potrebne informacije, kako biste u realnom vremenu donosili najbolje odluke u svom poslu.

Svi naši poslovni sektori su okrenuti ka odgovornom radu, jer i sami razumemo koliko su istrajnost i poštovanje dogovora od presudnog značaja za uspeh u poslovanju. Isto tako, cilj nam je da vam na putu poslovnog razvoja obezbedimo sve bitne elemente za transport i gradnju, i time olakšamo radno okruženje.

Posvećeni smo što efikasnijem unapređenju svih naših usluga, zbog čega aktivno širimo najmoderniji asortiman kamiona i građevinskih mašina. Pored toga, uvek spremno dočekujemo sve naše klijente, bilo da sa njima sarađujemo već godinama ili su nam se putevi po prvi put ukrstili.

U svakom trenutku smo dostupni svim klijentima koji se intezivno razvijaju i odgovorno završavaju projekte, kako bismo im omogućili da kontinuirano donose najbolje poslovne poteze.