Usluga

Prodaja polovnih građevinskih mašina

Pronađite građevinsku radnu mašinu prema vašim zahtevima i potrebama posla, pregledom naše ponude za prodaju. Nudimo vam očuvanu, ispravnu i najkvalitetniju građevinsku opremu, sa kojom ćete dobiti vašeg idealnog saveznika za brzu i perspektivnu realizaciju svih građevisnkih radova.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć pri odabiru, budite slobodni da nas kontaktirate!

Veliki izbor

Prodaja građevinskih mašina za zemljane radove​

Naša široka paleta radnih mašina i dodatne opreme, takođe vam je dostupna za kupovinu i opremanje vaše građevinske mehanizacije. Budite među najboljim preduzećima svoje branše i kupite dobro očuvane, ispravne i najkvalitetnije mašine svetskih brendova, za unapređenje i širenje vašeg posla.

Prodaja bagera

Bageri značajno olakšavaju rad i omogućavaju brzo i efikasno uklanjanje zemlje i drugih materijala, što smanjuje potrebu za ručnim kopanjem i premeštanjem. Takođe, bageri mogu biti opremljeni različitim dodacima i alatima koji povećavaju njihovu fleksibilnost, preciznost i funkcionalnost.

Prodaja utovarivača

Prepoznatljivi su po tome što imaju prednje kašike koje im omogućavaju brz i efikasan rad u različitim uslovima. Može se koristiti na različitim građevinskim projektima, za rukovanje velikih količina materijala, što značajno smanjuje vreme potrebno za završetak projekta.

Prodaja buldožera

Buldožeri se najčešće koriste na gradilištima za pripremu terena za gradnju i izgradnju puteva, ali se takođe mogu koristiti i u ostalim industrijama. Glavna prednost buldožera je njegova sposobnost da se kreće kroz teške terene i obradi velike količine materijala u kratkom vremenskom roku.

Prodaja valjaka

Koriste se za zbijanje velikih masa zemljanih i kamenih materijala kako bi učvrstili zemlju, kamen, beton ili asfalt i obezbedili trajnu stabilnost površine. Uz valjke se povećava brzina izvođenja radova, smanjuju troškovi i poboljšava kvalitet tla.

Prodaja grejdera

Imaju sposobnost da nivelišu velike površine zemlje na ravnom tlu ili pod nagibom sa odličnom preciznošću, što je važno za gradnju puteva, pisti, kanala, i drugih infrastrukturnih projekata. U odnosu na druge građevinske mašine, imaju dužu i ravniju osovinu.

Prodaja dampera

Damperi se koriste za prevoz različitih vrsta materijala i jedinstveni su po tome što imaju veliki tovarni prostor i specijalno dizajniranu karoseriju, koja omogućava lako utovarivanje i istovarivanje tereta.

Prodaja drobilica

Prednosti drobilice uključuju brzo drobljenje velikih količina materijala, smanjenje troškova transporta i odlaganja otpada, poboljšanje kvaliteta zdrobljenih materijala, a time i povećanje njihove cene na tržištu.

Prodaja samohodnih tarupa

Vrlo fleksibilna mašina koja može da obavlja razne zadatke na gradilištu, kao što su transport materijala, ravnanje terena ili postavljanje cevi. Osim toga, njegove prednosti uključuju jednostavnost upravljanja i mogućnost prilagođavanja različitim uslovima rada.

Prodaja mobilnih i toranjskih kranova

Korišćenje kranova značajno olakšava rad s obzirom da su efikasni i osiguravaju podizanje teških predmeta na velike visine. Prednost mobilnih kranova je njihova pokretljivost, dok su toranjski kranovi čvršći i stabilniji za podizanje težeg tereta i postizanje većih visina.

Prodaja bušećih garnitura

Koriste se za bušenje vertikalnih i horizontalnih otvora u zemlji, a posebno su značajne po tome što mogu probiti kroz vrlo tvrdu zemlju, kamene i stenske formacije, što ih čini veoma korisnim za specifične potrebe posla.

Prodaja separacija

Separacija je osnovna mašina za uspešno razdvajanje različitih materijala po veličini i težini, što omogućava efikasnije i ekonomičnije korišćenje različitih resursa u procesima poput reciklaže, rudarstva i građevinarstva.

Kompletna ponuda

Našu kompletnu ponudu mašina za prodaju možete pogledati na katalogu Polovnih automobila klikom na dugme ispod.

Veliki izbor

Prodaja kamiona

Upoznajte se sa našom celokupnom ponudom kamiona i odaberite one koji vam po performansama najviše odgovaraju. Ukoliko budete imali bilo koje pitanje ili nedoumice, slobodno nam se možete javiti kako biste dobili sve neophodne informacije, pre odluke o kupovini.

Ponuda je isključivo napravljena sa namerom, da pred sobom imate samo prvoklasno očuvane kamione.

Prodaja kiper kamiona

Poseban tip vozila koji se koristi za prevoz i istovar različitih materijala, uključujući šljunak, pesak, zemlju, kamenje, beton, građevinski otpad, kao i za prevoz različitih vrsta robe, poput drva, gvožđa i drugih proizvoda. Opremljeni hidrauličnim mehanizmom omogućavaju podizanje stražnjeg dela vozila i istovar tereta.

Prodaja kiper kamiona sa dizalicom

Kiper kamioni sa dizalicom se mogu koristiti za utovar i prenos različitih materijala, robe ili opreme. Kada je teren neravan, sa mekom podlogom on je odličan izbor za utovar i istovar. Dizalica kamiona omogućava brzo i efikasno podizanje tereta i precizno isporučivanje na odredište.

Prodaja tegljača

Kamioni tegljači koriste se za prenošenje i utovarivanje velikih količina materijala i predmeta sa jedne na drugu tačku. Karakteristični zbog toga što nemaju tovarni prostor, već samo posebni zglob na koji se nadovezuje poluprikolica, idealni su za vuču teškog tereta.

Prodaja tegljača sa kiper kadama

Tegljači sa kiper kadom se koriste za prevoz različitih tereta, uključujući rastresite materijale kao što su pesak, šljunak, zemlja i drugi materijali. Mogu se koristiti za transport različitih tereta na gradilištima, rudnicima, u industrijskim postrojenjima i sličnim mestima.

Prodaja četvoroosovinskih kamiona

Četvoroosovinski kamioni su vozila sa četiri osovine što im omogućava da prenose teške terete na velikim udaljenostima. Posebno dizajnirani da imaju veliki kapacitet za teret, stabilnost i izdržljivost, a istovremeno su prilagodljivi različitim uslovima na terenu.

Kompletna ponuda

Našu kompletnu ponudu kamiona za prodaju možete pogledati na katalogu Polovnih automobila klikom na dugme ispod.

Zašto Perić Trans?

Postoje razni poslovi koji će od vas zahtevati mnogo više snage, angažovanosti i dinamike. Kada smo pre 23 godine i lično osetili te zahteve i promene na tržištu, na sve to smo odgovorili novom uslugom, odnosno prodajom polovnih građevinskih mašina.

Ukoliko se i vi sada nalazite u sličnoj situaciji, zbog koje se od vas očekuje da se okrenete ka teškoj mehanizaciji, onda je kupovina iste vaš naredni korak. Na duge staze kupovina građevinske opreme je značajno isplativija. Pored toga, dobro poznavanje sopstvene opreme može biti vaša velika prednost u odnosu na konkurenciju.

Kako smo i sami osetili značaj tih pogodnosti, kada ste ispred konkurencije, za vas u ponudi uvek imamo visokokavlitetne građevinske radne mašine.

Potrebna Vam je pomoć pri odabiru građevinske mašine? Kontaktirajte nas!

Email: rent@perictrans.rs

Broj telefona: +381 (0) 64 815 2100