Usluga

Niskogradnja

Samostalno izvođenje radova niskogradnje je dodatna delatnost, koju vam nudimo kao jednu od naših usluga. Na projektima uključujemo stručan i angažovan tim, obučene rukovaoce mašina, inženjere geodezije i mehanizaciju koja nam omogućava da sve projekte sprovodimo nesmetano i u roku. Za sve dodatne informacije i naše aktivno učestvovanje na vašim projektima pošaljite nam upit.

Velik opseg

Usluge iz oblasti niskogradnje koje pružamo

Prepoznavanje izazova i svih zadataka, koji prethode dobroj niskogradnji jeste najvažniji faktor kom se predano i profesionlano bavimo na samom početku rada.

Stručna i tehnička podrška podržana iskustvom, nam pomaže da se razumemo sa majstorima, inženjerima i geodetima. Svi zajedno, igrajući u istom timu, omogućavamo vam da uspešno i u roku završite svoje projekte niskogradnje, bilo da je reč o:

Uspešni projekti

Projekti iz oblasti niskogradnje na kojima smo radili

Naša firma je sredinom septembra 2020. godine počela radove na I fazi modernizacije Pančevačkog rita u projektu „Modernizacija hidrosistema – Pančevački rit na teritoriji grada Beograda – I faza“.

Konkretno, krenuli smo sa radom na uređenju kanalske mreže počevši od uklanjanja vegetacije u pojasu inspekcijske staze, pa do izmuljenja kanala koji su godinama imali problema sa redovnim održavanjem.

Deonica koju firma radi obuhvata preko 60 kanala na potezu od Borče do Besnog foka i mesta Vrbovski, u ukupnoj dužini od oko 80km.

Mehanizacija koja omogućava da se ovaj projekat sprovodi nesmetano sastoji se od više bagera težine od 21 do 40 tona sa standardnim dužinama ruku, ali i sa dugim rukama od kojih je najduža 25m. Pored bagera, od mehanizacije firma koristi još nekoliko buldožera težine 20-25t, samohodni tarup koji ima i kapacitet uklanjanja drvenaste vegetacije preko 2,5ha/dan, više kamiona i dampera za odvoženje komunalnog otpada i viška zemljanog materijala.

Koja je cena

Cena niskogradnje

Cena najpre zavisi od vrste i obima posla koja se radi, s obzirom da ti zahtevi direktno utiču na broj angažovanih stručnjaka i mašina. Za tačne informacije najbolje je da nam se javite i dobijete tačne cene za potrebe vaših projekata.

Zašto Perić Trans?

Naša prednost je pre svega izuzetno širok asortiman građevinskih radnih mašina i opreme, najsavremeniji kamioni, mobilni servis, stručni ljudi i brza realizacija posla. Kada je to potrebno sposobni smo da uđemo u investiciju nabavljanja specijalne opreme za određene poslove, i tako vas obezbedimo na vašem poslovnom planu.

Uspešno realizujemo sve projekte niskogradnje, primenjujući najsavremeniju opremu visokog kvaliteta i ekipu sa dugogodišnjim iskustvom. Poseban akcenat stavljamo na inovativan pristup rešavanja izazova, odgovornost i produktivnost. Naš rad, precizni rokovi i uspešnost zajedničke saradnje je razlog zbog kog ćete, uvek računati na nas.

Potrebna Vam je pomoć? Kontaktirajte nas!