Usluga

Međunarodni transport robe

Na raspolaganju su vam 100 savremeno opremljenih kompleta tegljača klase Euro 6 i poluprikolica, za prevoz svih tereta u temperaturno kontrolisanim uslovima. Pokrivamo prevoz u Srbiji, Evropskoj uniji, Velikoj Britaniji i Rusiji. Pošaljite nam upit i saznajte sve neophodne informacije za vaše snabdevanje.

50 Hladnjača​

40 Cisterni

10 Cerada

Profesionalna oprema

Sva vozila za međunarodni transport opremljena su najsavremenijim uređajima

Stavljamo akcenat na vaše poslovanje i organizaciju, zbog čega je u svakom našem kompletu obezbeđena najmodernija tehnologija. Svim klijentima je na taj način, omogućen konstantan pristup informacijama o lokaciji i parametrima vozila, i još važnije o stanju i temperaturi robe u realnom vremenu.

Satelitsko praćenje, čuvanje temperaturnih lista unazad 10 godina i veliko CMR osiguranje, su dodatna garancija za isporuku vaše robe i sigurno pristizanje iste na željenu destinaciju.

Pored toga, sve prikolice poseduju ATP sertifikate i sertifikate o etaloniranju senzora, koji se obavlja na godišnjem nivou.

Naša specijalizacija

Usko smo specijalizovani za transport prehrane i medikamenata

Stalnim usavršavanjem i praćenjem zahteva tržišta i klijenata, nadograđujemo kvalitet naših usluga. Sve to nas je i usmerilo ka stručnom i tehnološkom usavršavanju za transport prehrane i medikamenata.

Kako obe grane industrije zahtevaju neprekidan nadzor i visoku bezbednost robe, uložili smo svu pažnju ka potrebnim sertifikatima i logističkim uslugama u hladnom lancu.

U cilju pružanja vrhunske transportne usluge obezbedili smo sledeće sertifikate: ISO, IFS, GDP za transport prehrane i pharma sertifikat za transport medikamenata.

Bezbednost nam je na prvom mestu

Posebnu pažnju u međunarodnom transportu posvećujemo bezbednosti prehrane

Pokrili smo sve potrebe klijenata i robe pa pored hladnjača, cisterni i cerada, u okviru naše ponude posedujemo: hladnjače sa duplim podom i hladnjače sa dva režima.

S obzirom, da prehrambeni proizvodi spadaju u vremenski kritičnu i temperaturno osetljivu robu, na ovaj način smo vas obezbedili svom neophodnom opremom, u zavisnosti od porekla i prirode namirnica.

Budući da motori, sistemi i održavanje režima u hladnom lancu imaju veliku važnost za najkvalitetniji transport, poštovanje svih HACCP karakteristika nam je primarni fokus.

Profesionalni vozači

Svi naši vozači prošli su kroz posebnu obuku po najvišim standardima

Svaki korak duž hladnog lanca zahteva izuzetnu stručnost i znanje kako bi se kvalitet proizvoda i rok trajanja očuvao. Pravilno rukovanje temperaturno kvarljivih proizvoda je praksa, koju zahtevamo od svakog zaposlenog.

Posebnu pažnju stavljamo na obuku naših ljudi, počevši od procesa čišćenja i dezinfekciju utovarnog prostora, pa sve do strogo kontrolisanog temperaturnog režima u toku transporta.

Naši obučeni vozači i GDP menadžeri su u svakom momentu upućeni i dostupni za pružanje informacija o toku transporta.

Koja je cena

Cena međunarodnog transporta

Cena varira od širokog spektra faktora, poput: udaljenosti i povezanosti geografskih lokacija, ruta, robe, vremena, komunikacije, kao i pravnih i regulatornih troškova. Kako biste na brz i siguran način došli do krajnjih destinacija, kontaktirajte nas. Zajedno ćemo kreirati idealne uslove za sve vaše međunarodne transporte.

Cena medjunarodnog transporta
Međunarodni transport

Zašto Perić Trans?

Naš iskusan tim sa praktičnim i naučnim znanjem, velikim poznavanjem evropske mreže i čvrstim odnosima sa uspešnim klijentima, nas svakodnevno stavljaju u poziciju da vam, u svakom trenutku, ponudimo najkvalitetnije usluge međunarodnog transporta.

Potrebna Vam je pomoć? Kontaktirajte nas!

Director of International Transport (liquid food staff tankers)

Branka Šljivić

Broj telefona: +381 (0) 64 815 2001
Email adresa: branka@perictc.com

Key account manager (frigo trucks)

Tamara Berber

Broj telefona: +381 (0) 64 815 2070
Broj telefona: +381 (0) 11 316 5909
Email adresa: tamara@perictc.com

Key account manager (frigo trucks)

Miroslav Milosavljević

Broj telefona: +381(0) 64 815 2085
Email adresa: miroslav@perictc.com

Key Account Manager (tilt trailers)

Živko Vidaković

Broj telefona: +381 (0) 64 815 2002
Broj telefona: +381 (0) 11 316 5909
Email adresa: zivko@perictc.com